rock'n'rolla Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 Cześć. Mam problem z aplikacją Yanosik, nie mogę jej wyłączyć. W samej aplikacji nie ma opcji "wyjdź", więc zamykam ją klasycznie poprzez przyciągnięcie zminimalizowanego okienka w górę. Niestety nic to nie daje, apka dalej działa w tle. Czasem po kilku próbach da się wyłączyć, czasem jednak nie. Ma ktoś pomysł jak ją zamknąć?
RegimeOfTerror Opublikowano 24 Lutego 2017 Opublikowano 24 Lutego 2017 Może wyczyść dane aplikacji, backuo ustawień i tak Ci się chyba przywróci, bo Yanosik chyba taką kopię robi. Klikając wstecz powinieneś mieć takie okno
rock'n'rolla Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) U mnie niestety takie okno się nie pojawia, tylko wywala mnie do pulpitu od razu. Wyczyściłem dane i dalej to samo. Pokombinuję jeszcze to może znajdę rozwiązanie. EDIT Znalazłem jak włączyć to okienko i wciśnięcie zamknij od razu zamyka program. Dzięki za pomoc! Edytowane 25 Lutego 2017 przez rock'n'rolla
mrosi Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi