Vuelo Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Witam. Zakupiłam dziś Xiaomi Redmi 4A i mam problem z hasłem ochrony prywatności. Gdy wchodzę do sklepu play lub gdy próbuje wejść w ustawienia telefon żąda wpiszania wzoru hasła ochrony prywatności. Problem w tym, że ja nie ustawiałam takowego i nie znam tego wzoru. Czytałam na forum, że ktoś miał podobny problem ale wszedł w ustawienia i pozmieniał coś, ja jednak nie mogę wejść nawet w ustawienia. Ponadto po pierwszym uruchomieniu telefonu nie musiałam wpisywać daty ani ustawiać języka, a opakowanie nie było zafoliowane, być może dostałam egzemplarz z ekspozycycji telefon zakupiony w euro rtv agd. Co robić?
uazar Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Oddaj telefon do sklepu albo zarządaj wymiany na nowy
PurpleHaze Opublikowano 21 Lutego 2017 Opublikowano 21 Lutego 2017 10 godzin temu, Vuelo napisał: Witam. [...] Ponadto po pierwszym uruchomieniu telefonu nie musiałam wpisywać daty ani ustawiać języka, a opakowanie nie było zafoliowane [...] To juz powinno wzbudzic watpliwosci i zapalic swiatelko alarmowe. Co innego jak sprzedawca rozrywa folie i otwiera przy tobie telefon, zeby pokazac ze dziala itd... A co innego jak przynosi opakowanie bez folii, ktore ktos juz otwieral - w domysle bawil sie telefonem. Niestety mam wrazenie ze w tej siecii euro RTV to normalne. Towar poekspozycyjny wrzucac na magazyn jako nowka.
mrosi Opublikowano 21 Lutego 2017 Opublikowano 21 Lutego 2017 Skoro znalazłaś podobny problem, to dopisz się w tamtym wątku, a nie zakładaj nowyego. Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi