Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakupiłam dziś Xiaomi Redmi 4A i mam problem z hasłem ochrony prywatności. Gdy wchodzę do sklepu play lub gdy próbuje wejść w ustawienia telefon żąda wpiszania wzoru hasła ochrony prywatności. Problem w tym, że ja nie ustawiałam takowego i nie znam tego wzoru. Czytałam na forum, że ktoś miał podobny problem ale wszedł w ustawienia i pozmieniał coś, ja jednak nie mogę wejść nawet w ustawienia. Ponadto po pierwszym uruchomieniu telefonu nie musiałam wpisywać daty ani ustawiać języka, a opakowanie nie było zafoliowane, być może dostałam egzemplarz z ekspozycycji :( telefon zakupiony w euro rtv agd. Co robić?

Opublikowano
10 godzin temu, Vuelo napisał:

Witam. [...] Ponadto po pierwszym uruchomieniu telefonu nie musiałam wpisywać daty ani ustawiać języka, a opakowanie nie było zafoliowane [...]

To juz powinno wzbudzic watpliwosci i zapalic swiatelko alarmowe. Co innego jak sprzedawca rozrywa folie i otwiera przy tobie telefon, zeby pokazac ze dziala itd... A co innego jak przynosi opakowanie bez folii, ktore ktos juz otwieral - w domysle bawil sie telefonem.

Niestety mam wrazenie ze w tej siecii euro RTV to normalne. Towar poekspozycyjny wrzucac na magazyn jako nowka. 

Opublikowano

Skoro znalazłaś podobny problem, to dopisz się w tamtym wątku, a nie zakładaj nowyego.

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...