KaDaSu Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Witam, mam problem z podwójnie przychodzącymi smsami. Próbowałem różnych aplikacji od wbudowanej do GoSmsPro itd niestety bez skutku. Dodam, że smsy ode mnie dostarczane są normalnie, pojedynczo. Problem pojawił się po którejś aktualizacji w tamtym roku, lecz miałem nadzieję, że następne to poprawią i się myliłem. Czy ma ktoś może sposób, jak się pozbyć tego problemu?
RegimeOfTerror Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Jaki masz ROM? Robiłeś zwykłe update czy próbowałeś na czysto MiFlashem?
KaDaSu Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Opublikowano 19 Lutego 2017 Najnowszy miuipolska 7.2.16. Update robiłem przez aktualizacje i wskazanie .zip.
mrosi Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 54 minuty temu, KaDaSu napisał: Najnowszy miuipolska 7.2.16. Update robiłem przez aktualizacje i wskazanie .zip. Spróbuj wyczyścić ART/Dalvik i Cache w TWRP. To po pierwsze. Po drugie, spróbuj wyczyścić dane aplikacji, w ustawieniach aplikacji. Może coś się po prostu "zwiesiło". 1
KaDaSu Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Opublikowano 19 Lutego 2017 Czasami najprostsze sposoby przynoszą efekt, tak jak ten. Dzięki za pomoc
mrosi Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 3 godziny temu, KaDaSu napisał: Czasami najprostsze sposoby przynoszą efekt, tak jak ten. Dzięki za pomoc To pierwsza rzecz, jaką robi się gdy coś przestaje działać Pomaga w większości przypadków.
mrosi Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi