Piotr1125 Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Gdy chcę pobrać aplikację przez 4G to pisze oczekuje na wifi próbowałem zrobić to w pobranych ale chyba mi się nie udało jeżeli ktoś mógłby podesłać SS to będę wdzięczny.
luki! Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 W ustawieniach sklepu play zmieniasz kiedy aplikacje mają być pobierane. Czy poprzez WIFI czy dane pakietowe.
Snajper Opublikowano 18 Lutego 2017 Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) 17 minut temu, Piotr1125 napisał: Nie działa:( Jaką wersję miui masz? Sprawdź to panel sterowania-monitor danych-ograniczenia aplikacji-(tu są tylko pobrane)przesuń palcem w prawo powinny wyskoczyć ci systemowe aplikacjie poszukaj pobrane (sprawdź czy ma dostęp do internetu jak nie to przyznaj u góry po prawej też jest takie kolo naciśnij i zaznacz 3g-wifi) I pytanie najważniejsze to chodzi ci ogólnie o pobieranie z Google Play czy poprostu np w grze chcesz pobrać dodatkowy plik? Edytowane 18 Lutego 2017 przez Snajper
mrosi Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi