mareckiqwe Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Witam serdecznie Od ponad pół roku jestem szczęśliwym właścicielem xiaomi mi5 64. Wczoraj jednak wystąpił problem. Budząc się rano (ładowarka była podłączona, ok. 5 godz) zobaczyłem że bateria ma ledwie ponad 70%... Po dniu użytkowania chcę ją podłączyć do ładowarki i pojawia się problem. Telefon wskazuję na ładowanie i nawet wzrasta poziom naładowania, ale minimalnie a później spada... Mając 17% procent podłączyłem do ładowania, osiągnęło 21% i zaczęło wahać sie pomiędzy 19 a 21.. Podłączyłem do komputera i obecnie jest 13%. Mam nadzieję, że to jedynie wina ładowarki.. Może spotkaliście się z takim czymś w swoich modelach ? Wiecie co może być problemem ? Pozdrawiam
mrosi Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 To może.... zacznij od wyszukiwania informacji na Forum? Zamiast w pierwszej kolejności zakładać nowe wątki, gdy wciąż są podobne? Kosz
mrosi Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi