Knox-181 Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Cześć, mam do was takie pytanie. Chciałbym sobie zainstalować tą aktualizację ale aktualnie mam 6.12.8 i tutaj jest pytanie czy mogę bez problemu instalować na tą aktualizację czy muszę zainstalować najpierw 6.12.22 a dopiero potem 7.2.9? I kolejne pytanie, co do samej aktualizacji. Pobieram normalnie tą która została udostępniona bez żadnych kombinacji i instaluje tak? No i czy muszę od razu odblokować bootloader czy mogę sobie za jakiś czas? Z góry dzięki za pomoc.
Antyhaker Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 1. Wrzucasz normalnie jak kazdą inną. 2. Tak. 3. Nie musisz tego robić od razu, możesz kiedy bądź - z tym, że póki tego nie zrobisz to kolejnej aktualizacji nie wgrasz.
mrosi Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 W każdym wątku, dotyczącym kolejnej wersji aktualizacji, w jego pierwszym poście, jest instrukcja instalacji Androida 7. Wystarczy poszukać:
mrosi Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi