plus Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 Witam Jestem posiadaczem Redmi Pro od listopada i pojawiło się kilka problemów: -zegarek na pasku powiadomień się zatrzymuje. Pomaga tylko restart telefonu. Co ciekawe zegarek na widżecie działa normalnie. -od kilku dni bateria leci w oczach. Kiedyś odłączałem telefon o 22 i podłączałem o 20 następnego dnia. Wychodziło ok 5,5-6 h SOT. Od kilku dni SOT spadł do 3,5-4 h i telefon muszę podłączać ok 16. -od jakiegoś miesiąca nie działają automatyczne tapety MIUI Soft to xiaomi.eu 7.1.19 Pozdrawiam
santos Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 Ad1. Spróbuj Wipe cache i dalvik w TWRP. Ad2. Może w ostatnim czasie zainstalowales jakąś aplikacje która żre Ci tak baterie bo domyślnie hula bez przerwy w tle? Wrzuć screeny ze zużycia baterii. Panel sterowania > bateria > użycie baterii.
plus Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Wipe zrobię jutro jak będę wgrywał MIUI 7.2.9 Aplikacji w ciągu ostatniego tygodnia żadnej nie instalowałem. Najwięcej baterii zużywa System Android jak widać na screenach. Może aktualizacja MIUI pomoże, a jak nie to spróbuję sformatować data i wgrać wszystko od nowa. Edit. Zainstalowałem MIUI 7.2.9 i automatyczne tapety znowu działają. Problem z zegarkiem na razie również nie wystąpił. Jeszcze nie wiem jak z baterią bo muszę trochę poużywać żeby mieć porównanie Edytowane 14 Lutego 2017 przez plus
Rekomendowane odpowiedzi