Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jestem wlascicielem mi boxa od wczoraj - mega zadowolonym.

Bez sensu jednak bylo uzycie do zasilania jakiegos niecodziennego portu - tak jakby nie mogli uzyc micro USB.

Pytanie: 

ktos wie gdzie zamowic dodatkowy zasilacz? idealnie byloby przejsciowka microUSB do input port Xiaomi, tak zebym mogl z nakladka uzywac zwyklej ladowarki telefonicznej (2A, 5V)

Opublikowano (edytowane)

Jakiego niecodziennego portu ? port jest standardowy dla zasilania DC 5,5/2.1mm o ile się nie mylę, nie wiem co Ty kombinujesz :) ?

Edytowane przez PeterMac
Opublikowano

no wlasnie o to mi chodzi, ze to jednak nie jest microUSB ktore jest duzo bardziej popularne.

Ktos wie na 100% ktora to jest koncowka? Bo tych 5.5 mm troche jest

tipchart.jpg

Opublikowano (edytowane)

Ale gdzie masz w tego typu tv boxach zasilanie z microUSB z zasilacza ? Zmierz suwmiarką wtyk to będziesz miał jasność.

Edytowane przez PeterMac
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie jestem zadowolonym użytkownikiem mi boxa 4k ze sklepu na x. Jednak od pewnego czasu zasilacz piszczy (podejrzewam jakieś cewki). Najbardziej go słychać kiedy mi box jest w trybie czuwania . Kiedy jest używany słychać go znacznie mniej. Możecie przyłożyć ucho do swoich i zobaczyć czy wydają jakieś dźwięki. Zastanawiam się czy go nie oddać na gwarancje. Na noc muszę go wyłączać bo przeszkadza mi świerszcz w nocy ;)

Opublikowano

Mój tez niesamowicie piszczy. Chyba trzeba go otworzyć i dać trochę kleju na gorąco na cewki.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...