vantropf Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 Hej, jestem wlascicielem mi boxa od wczoraj - mega zadowolonym. Bez sensu jednak bylo uzycie do zasilania jakiegos niecodziennego portu - tak jakby nie mogli uzyc micro USB. Pytanie: ktos wie gdzie zamowic dodatkowy zasilacz? idealnie byloby przejsciowka microUSB do input port Xiaomi, tak zebym mogl z nakladka uzywac zwyklej ladowarki telefonicznej (2A, 5V)
PeterMac Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) Jakiego niecodziennego portu ? port jest standardowy dla zasilania DC 5,5/2.1mm o ile się nie mylę, nie wiem co Ty kombinujesz ? Edytowane 18 Lutego 2017 przez PeterMac
vantropf Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Opublikowano 21 Lutego 2017 no wlasnie o to mi chodzi, ze to jednak nie jest microUSB ktore jest duzo bardziej popularne. Ktos wie na 100% ktora to jest koncowka? Bo tych 5.5 mm troche jest
PeterMac Opublikowano 21 Lutego 2017 Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Ale gdzie masz w tego typu tv boxach zasilanie z microUSB z zasilacza ? Zmierz suwmiarką wtyk to będziesz miał jasność. Edytowane 21 Lutego 2017 przez PeterMac
Boood Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Panowie jestem zadowolonym użytkownikiem mi boxa 4k ze sklepu na x. Jednak od pewnego czasu zasilacz piszczy (podejrzewam jakieś cewki). Najbardziej go słychać kiedy mi box jest w trybie czuwania . Kiedy jest używany słychać go znacznie mniej. Możecie przyłożyć ucho do swoich i zobaczyć czy wydają jakieś dźwięki. Zastanawiam się czy go nie oddać na gwarancje. Na noc muszę go wyłączać bo przeszkadza mi świerszcz w nocy
RadkoR Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Mój tez niesamowicie piszczy. Chyba trzeba go otworzyć i dać trochę kleju na gorąco na cewki.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
CebulowyJanusz Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 @vantropf Znalazłeś odpowiednią przejściówkę? Możesz wrzucić linka jc
CuoreRosso Opublikowano 9 Listopada 2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 Ogarnął już ktoś te piszczące cewki w zasilaczu? Irytuje jak cholera...
Rekomendowane odpowiedzi