tolkpp Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Witam, do rzeczy. Miałem syfiasty chiński rom. Wygralem oryginalny chiński rom żeby sciagnac BL. Rom jest ok , aktualizuje się przez OTA ale dalej nie mogę przebic się przez barierę 50% w miunlock. Dodatkowo nie mogę już wejść w tryb EDL bo telefon jest wykrywany przez kompa tylko w trybie ładowania( opcje programistyczne, debugowanie itd. mam włączone). TERAZ JUŻ CHCE TYLKO ROM GLOBAL zainstalować ale telefonu nie widzi miflash . Może jest ktoś z Ursynowa czy Moktowa, kto mi pomoże . Oczywiście niebezinteresownie Będę wdzięczny za pomoc! Edytowane 9 Lutego 2017 przez tolkpp
tpawel Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Próbuj że sterownikami. Ewidentnie masz z nimi jakiś problem. Koniecznie Odinstaluj te które teraz masz Wysłane z Lenovo P2
tolkpp Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Opublikowano 9 Lutego 2017 Znalazłem temat na miui.com Odinstalowywalem sterownik i instalowalem od nowa- nic. JAk tel jest włączony to moge zmienic tryb z ładowania na pliki czy zdjecia. Jak przejde w tryb EDL czy fastboota to widzi go tylko w trybuie ładowania. od 2 dni siedzę po robocie do 1 w nocy . Bez rezultatów.:(
Pokemen Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 Sprobuj metoda z watku Acida o zablokowanym EDL w dziale Aktualnosci, wykorzystanie chinskiej wersji Mi PcSuite - u mnie tylko ten sposob podzialal.
Nezumi Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi