Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Ostatnio mam dziwne zachowanie związaną z przeglądarką miui, jak wchodzę na np. wp, onet to nie wyświetla mi obrazów, dopiero jak na nie kliknę to się ładują, kiedyś miałem takie efekt, ale po kilku godzinach sam ustąpił, wiecie czym to jest spowodowane ?

p.s. czyściłem pamięć podręczną przeglądarki

Dzięki za pomoc.

Opublikowano

Fakt, włączyłem ostatnio limit, bo mnie co jakiś czas ten komunikat atakował, jak to wyłączę to pewnie znowu będzie się upominał.

Czy w przeglądarce, w ustawieniach, w zarządzenie transferem mogę włączyć 'wstępne ładowanie stron' -> Zawsze.

Czy to jest ten sam efekt, którego szukam ? czy to odpowiada za coś innego? :)

Opublikowano

Jak włączysz Limity transmisji to przy 3G nie będzie się grafika ładować (taki cel tej funkcji).

Natomiast dwie opcje poniżej są do indywidualnego ustawienia wg preferencji. Strony czy obrazki mogą być ładowane wstępnie do przeglądarki w przypadku Wi-Fi i tu opcje (Nigdy, Tylko z Wi-Fi i Zawsze). Zawsze pozwoli na ładowanie obrazków i stron przy 3G. Ale tu chodzi o wstępne ładowanie czyli grafiki i tak będą podczas 3G (bo wyłączyłeś Limity transmisji...) ale będą ładowane obrazki czy strony z następnych linków jeszcze nie odwiedzonych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...