Skocz do zawartości
  • 0

Xiaomi Redmi Note 3 Pro - czy warto?

Pytanie

Opublikowano

Witam,

Zastanawiam się nad kupnem Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Przez 2,5 roku używałem LG G3 ale stwierdziłem, że czas na zmianę.

1 pytanie,
 Czy jest sens zmiany G3 na Redmi Note 3 Pro?

2 pytanie,
Warto jest brać wersję Note 3 Pro Global czy może zwykłą chińską? Czytałem, że są problemy z wyświetlaczem w razie pęknięć, oraz problemy z wgrywaniem softów.

3 pytanie,
Może jest jeszcze inny telefon Xiaomi, który jest lepszy od RN3P, ale ma wyświetlacz 5,5 cala (MI5 odpada).

Pozdrawiam

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ja zmieniłem G3 na Mi5. Jest kilka rzeczy na plus w Mi5 jak i G3. G3 ma bezapelacyjnie lepszą kamerę(zwłaszcza widać to na filmach,zdjęcia potrafią dużo szumów łapać). Ogólnie warto zmienić chociażby ze względu na baterie(G3 czasem 2-3 razy dziennie trzeba było,a zaskoczony kiedy mi dotrwał od rana do wieczora).

• 0
Opublikowano

Zdecydowanie. Mam porównanie. Nie mówiąc juz o G4. 

Na papierze Mi5 wygląda ok,ale w rzeczywistości G3 go kładzie na łopatki pod względem foto a zwłaszcza filmów

• 0
Opublikowano

Problem w tym że mam same prywatne, których wolałbym nie wrzucać :) Postaram się zrobić w jakiś dzień(pewnie dopiero w weekend będę miał czas...)i zrobić to samo zdjęcie jednym i drugim. 

No i nawet jak mam coś z G3 to rozmiar za duży i musiałbym lapka odpalić i zmniejszyć...

Jak ktoś chce szybciej to jest trochę porównań w internecie Mi5 vs G3 i Mi5 vs G4. 

Nie bez powodu G3 dostał nagrody(m.in za aparat).

• 0
Opublikowano

Wiesz te testy w necie testami, bardziej chodzi w codziennym użytkowaniu z ręki fotografa amatora. Bo np. w porównaniu na GSMarena Mi5 wypada lepiej niż G3, jedyne co ma to bardziej wyblakłe kolory i tyle. Dlatego poprosiłem, o Twoje porównanie.

• 0
Opublikowano (edytowane)

Jak będę pamiętał to w weekend postaram się coś ogarnąć(wszystko zależy od mojej pociechy czy mi na to pozwoli ;P ). Czekacie jakby to miał być przełom jakiś :D Uwierzcie mi nie ma różnic kolosalnych. Jedynie na filmach widać to od razu na pierwszy rzut oka że niestety w Xiaomi wideo ssie...

Edytowane przez Ryba85
Literówka
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...