nika Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam,posiadam telefon Xiaomi Redmi 3. Po 8 miesiącach użytkowania chciałam wymienić kartę (zmiana operatora). Po zmianie kary na telefonie pojawił się obrazek robot z białym królikiem (nie wiedziałam - teraz już wiem że to fastboot) i telefon nie chciał się wyłączyć. Po odłączeniu baterii i uruchomieniu ponownie telefonu bateria miała 0% i nie ładowała się. Od tej pory telefon działa tylko podpięty do ładowarki, świeci się czerwona dioda ładowania, pokazuje się znaczek ładowania (błyskawica) ale stan baterii ciągle jest 0%. Zamówiłam nową baterię, wymieniłam ale nadal jest to samo. Ładowarka jest ok, bo ładuje inny telefon Redmi note 3. Proszę o pomoc,Z góry dziękujęNika
Eragon Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Dzizas... Po co odłączanie baterii? Mamy takie przysłowie o piciu tego co się nawarzyło... Good Luck.
mrosi Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi