akej Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam. Posiadam zakupiony kilka dni temu RN4 w wersji 3/32 i chciałbym zweryfikować jego oryginalność. Doczytałem na forum iż na opakowaniu powinna znajdować się zdrapka a pod nią kod 20-cyfrowy do weryfikacji oryginalności. Ja takowej zdrapki na opakowaniu nie posiadam, czyżby telefon był podrobiony ? W jaki sposób mogę go zweryfikować, ponieważ jest świeży i w każdej chwili mogę go odesłać. Proszę o info. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
mrosi Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 2 godziny temu, akej napisał: Witam. Posiadam zakupiony kilka dni temu RN4 w wersji 3/32 i chciałbym zweryfikować jego oryginalność. Doczytałem na forum iż na opakowaniu powinna znajdować się zdrapka a pod nią kod 20-cyfrowy do weryfikacji oryginalności. Ja takowej zdrapki na opakowaniu nie posiadam, czyżby telefon był podrobiony ? W jaki sposób mogę go zweryfikować, ponieważ jest świeży i w każdej chwili mogę go odesłać. Proszę o info. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Xiaomi od dawna nie stosuje zdrapek. Skąd kupiłeś telefon? Najlepiej podaj link.
akej Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam. Kupiłem telefon na allegro od sprzedającego mycasio_pl który wydaje się być wiarygodnym sprzedawcą, ale to różnie chyba z tym bywa na aukcji : http://allegro.pl/show_item.php?item=6693622513&snapshot=MjAxNy0wMi0wMVQxNDozNDo0OFo7YnV5ZXI7N2Y3ODc5OTZmY2QzMWY2OTYyMzVhYTQ5MjRmZmVmNTczMmZiMjljNDAyMTU4M2ZiMDAxOTUxYjgwNTViYTRkNw==
mrosi Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Nie przypuszczam, żeby telefon był nieoryginalny. Co najwyżej może mieś jakiś syfiasty system MIUI wgrany nie wiadomo przez kogo. Dla pewności możesz sprawdzić autentyczność telefonu według poradnika tutaj:
Misio1849 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 ja sprawdzilam imai xiaomi redmi note 4 i wyszlo tak, Jak mam sprawdzic w antutu, mam zainstalowac i zeskanowac ta aplikacja ten kod https://jd.mi.com z tej strony? bo nie czaje, moge ten kod wydrukowaC?
Rekomendowane odpowiedzi