Carlo Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Jak wyżej. Niestety ze względu na rozmaite problemy z moim RN2 potrzebuję go przywrócić do ustawień fabrycznych. Niestety jest zaszyfrowany i nie jestem go w stanie przywrócić na żaden konwencjonalny sposób. Telefon posiada TWRP3 oraz najnowszą możliwą wersję rozwojową MIUIPolska dla tego modelu. Chciałbym w efekcie końcowym pozostać przy MIUIPolska. Co powinienem kolejno zrobić? Ewentualnie co może być przyczyną (wiem, że to pytanie nie należy do ulubionych) ciągłych komunikatów, które pojawiły się nagle o zatrzymanych usługach Google Play (zarówno po uruchomieniu jak i podczas pracy) oraz jakie są możliwe rozwiązania. Dodatkowo zaznaczę, że nie jestem w stanie uruchomić Sklepu Play/Android Wear- jedynie białe tło. Edytowane 3 Lutego 2017 przez Carlo
Nezumi Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi