Ferrugius Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Zastanawiam się pomiędzy zakupem: Redmi 4 pro 3/32 Snapdragon 625 http://allegro.pl/show_item.php?item=6645234445 A: Redmi note 4 pro 3/32 Helio x20 http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-4-pro-3-32-gb-2xsim-gw-menu-pl-i6678156784.html Interesuje mnie przede wszystkim szybkość. O ile benchamarków Redmi Note 4 jest sporo o tyle Redmi 4 w wersji ze snapem 625 nie ma wcale. No i zastanawiam się czy różnica w szybkości między jednym i drugim jest warta zrezygnowania z gwarancji realizowanej na terenie Polski oferowanej przez sprzedawcę Redmi 4. Z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyniu Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Dane firmy Cytat FONTECH LTD 220 C Blythe Road W14 0HH London NIP: 0009409354 jesteś pewny, że będziesz miał tą obiecaną gwarancję? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferrugius Posted February 4, 2017 Author Share Posted February 4, 2017 Pewności nie mam, ale sprzedawca potwierdził jeszcze ten fakt mailowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PurpleHaze Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 (edited) 12 minut temu, Ferrugius napisał: Pewności nie mam, ale sprzedawca potwierdził jeszcze ten fakt mailowo. Poczytaj regulamin fontech, to jest posrednik ktory zamawia dla ciebie telefon z chin. Dolicz sobie ewentualny vat 23% i cena juz nie jest taka piekna. Cytat Przedmiot wysyłany jest od naszego dostawcy z Singapuru. Towar zawsze jest sprawdzany przed wysyłką.Przesyłki są ubezpieczone zarówno w zakresie uszkodzeń fizycznych jak i od zaginięcia.Przesyłki mogą zostać objęte opłatami celnymi w kraju przeznaczenia wtedy kupujący ponosi koszt opłaty vat od importu liczony wg ceny wartości przedmiotu. Gwarancja 24 miesiące realizowana na terenie Polski. A co do gwarancji ciezko cokolwiek powiedziec, realizowana na terenie Polski, tak ale czy to nie jest odsylka do chin po prostu. Bo skad czesci i serwis? Edited February 4, 2017 by PurpleHaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferrugius Posted February 4, 2017 Author Share Posted February 4, 2017 (edited) Dzięki, że zwróciłeś na to uwagę. Gwarancja jest realizowana przez serwis w Bydgoszczy, ale vat prawdopodobnie rzeczywiście byłby doliczony. Edited February 4, 2017 by Ferrugius Link to comment Share on other sites More sharing options...
bajabongo Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 23 hours ago, Ferrugius said: Dzięki, że zwróciłeś na to uwagę. Gwarancja jest realizowana przez serwis w Bydgoszczy, ale vat prawdopodobnie rzeczywiście byłby doliczony. Na moje pytanie o firmę która serwisuje do dnia dzisiejszego nie uzyskałem odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts