Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądając możliwości MIUI na zakupionym z drugiej ręki telefonie niefortunnie ustawiłem limit w Monitorze Danych.

Chciałem powrócić do wcześniejszych ustawień gdy nie były zdefiniowane limity i nie wiem jak.

Kasując limit nie mam możliwości zatwierdzić wyboru

Mogę tylko wpisywać większy, lub mniejszy limit

Czy ktoś wie jak powrócić do ustawień "fabrycznych" Monitora Danych?

Dodam, ze mam na tel MIUI 4.1.24

Inną ciekawostką jest to że od uruchomienia Monitora Danych z konta zniknęło mi sporo kasy.. nie wiem czy on jest przyczyną ale związek czasowo przyczynowy jest ewidentny. :(

Opublikowano
Ustawienia/aplikacje/monitor danych - wyczyść dane aplikacji.

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Niestety nie daje to pożądanego efektu.

Klikam wyczyść dane i wygląda na to, ze zeruje ale.. jak otwieram Monitor ustawienia są.. wracam do Ustawienia/aplikacje/monitor danych i znów pokazuje 306 kB danych

Dodam, ze wyjęcie karty skutkuje wyczyszczeniem Monitora lecz gdy ją wkładam znów w monitorze są ustawienia

Opublikowano

Sprawa kasy chyba opanowana.. mój błąd.. długo by pisać ;)

Natomiast nadal nie mogę wyczyścić ustawień Monitora Danych

Wyczyszczone w "Ustawienia/aplikacje/monitor danych - wyczyść dane aplikacji." niestety powracają po włączeniu aplikacji.. ma ktoś pomysł co zrobić?

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z wyczyszczeniem Monitora, tj powrotem do sytuacji zanim ustaliłem limit danych, czy może nie da się tego zrobić?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dziś miałem ten sam problem ale zrobiłem tak.Gdy jestem na głównym ekranie monitora danych klikam Dostosuj uzyciue danych. I tam wpisałem 0 (słownie: zero) ale można pewnie wpisać ilość już użytych danych. Dopiero po wejściu w ustawienia i dalej w ustawienia wpisałem swój limit, ostrzeżenie i date kiedy ma sie zresetować. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Czy ja już oślepłem, czy też Monitor Danych zniknął?

Nie jestem w stanie go odnaleźć od jakiegoś czasu.. co ciekawe na belkę nadal dostaję info o przekroczeniu limitu danych.. kiedyś dla próby ustawiłem jakiś limit i teraz nie mogę go zmienić bo nie widzę w ogóle programu Monitor Danych
Tzn w Ustawienia/Aplikacje/Wszystkie widzę go ale tam są tylko Informacje o aplikacji a nie sama aplikacja :(

Ktoś życzliwy podpowie co zrobić bym mógł zmienić limity?

Edytowane przez maszgo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...