Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytałem temat:

Jest tam porada jak to zrobić. Możecie mi powiedzieć jak wejść w ustawienia google? Od samego początku (ekranu startowego na wyświetlaczu)

Opublikowano
33 minuty temu, kyniu napisał:

Przeczytałem temat:

Jest tam porada jak to zrobić. Możecie mi powiedzieć jak wejść w ustawienia google? Od samego początku (ekranu startowego na wyświetlaczu)

Powinieneś mieć ustawienia google jako zakładkę w ustawieniach. 

Opublikowano

a w której sekcji one powinny być? Dodam, że mam wersję 6.12.15 Nie mam z nią żadnych problemów, tylko czasami właśnie rozmowa jest słabej jakości...

sekcje mam takie:

sieci zwykłe i bezprzewodowe

osobiste

system i urządzenia

konta

opcje aplikacji

W sekcji konta mam google, ale mam tam tylko ustawienia konta google.. i 3 pozycje... Możesz pokazać jak to u Ciebie wyglądają te ustawienia? Najlepiej screenem.

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, kyniu napisał:

a w której sekcji one powinny być? Dodam, że mam wersję 6.12.15 Nie mam z nią żadnych problemów, tylko czasami właśnie rozmowa jest słabej jakości...

sekcje mam takie:

sieci zwykłe i bezprzewodowe

osobiste

system i urządzenia

konta

opcje aplikacji

W sekcji konta mam google, ale mam tam tylko ustawienia konta google.. i 3 pozycje... Możesz pokazać jak to u Ciebie wyglądają te ustawienia? Najlepiej screenem.

http://imgur.com/a/AC4Mn

U mnie wygląda to tak
W wersji 8.1.3.0 błąd z dźwiękiem mikrofonu ma być załatany :) 

EDIT 1:Oczywiście, google now ma być wyłączone tak, jak na screenshocie. 

EDIT 2: Dopiero teraz zauważyłem, iż możesz mieć inny soft, ja mam globala 8.1.2.0. 

Edytowane przez Musiek
Opublikowano

Dzięki wielkie to ja chyba tego nie mam :) mam soft z grudnia bo jest wg mnie jak na razie najlepszy :) dzięki za screeny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...