kyniu Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Przeczytałem temat: Jest tam porada jak to zrobić. Możecie mi powiedzieć jak wejść w ustawienia google? Od samego początku (ekranu startowego na wyświetlaczu)
Musiek Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 33 minuty temu, kyniu napisał: Przeczytałem temat: Jest tam porada jak to zrobić. Możecie mi powiedzieć jak wejść w ustawienia google? Od samego początku (ekranu startowego na wyświetlaczu) Powinieneś mieć ustawienia google jako zakładkę w ustawieniach.
kyniu Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Opublikowano 2 Lutego 2017 a w której sekcji one powinny być? Dodam, że mam wersję 6.12.15 Nie mam z nią żadnych problemów, tylko czasami właśnie rozmowa jest słabej jakości... sekcje mam takie: sieci zwykłe i bezprzewodowe osobiste system i urządzenia konta opcje aplikacji W sekcji konta mam google, ale mam tam tylko ustawienia konta google.. i 3 pozycje... Możesz pokazać jak to u Ciebie wyglądają te ustawienia? Najlepiej screenem.
Musiek Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) 4 godziny temu, kyniu napisał: a w której sekcji one powinny być? Dodam, że mam wersję 6.12.15 Nie mam z nią żadnych problemów, tylko czasami właśnie rozmowa jest słabej jakości... sekcje mam takie: sieci zwykłe i bezprzewodowe osobiste system i urządzenia konta opcje aplikacji W sekcji konta mam google, ale mam tam tylko ustawienia konta google.. i 3 pozycje... Możesz pokazać jak to u Ciebie wyglądają te ustawienia? Najlepiej screenem. http://imgur.com/a/AC4Mn U mnie wygląda to tak W wersji 8.1.3.0 błąd z dźwiękiem mikrofonu ma być załatany EDIT 1:Oczywiście, google now ma być wyłączone tak, jak na screenshocie. EDIT 2: Dopiero teraz zauważyłem, iż możesz mieć inny soft, ja mam globala 8.1.2.0. Edytowane 2 Lutego 2017 przez Musiek
kyniu Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Opublikowano 2 Lutego 2017 Dzięki wielkie to ja chyba tego nie mam mam soft z grudnia bo jest wg mnie jak na razie najlepszy dzięki za screeny
mrosi Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi