MasaMasen Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Cześć Otóż mam taki mały problem: żadnym sposobem nie mogę odkleić foli ze swojego Hongmi. Zna ktoś może jakiś dobry sposób na odklejenie tego dziadostwa?
ebola1972 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Nie wiem czy masz nowke czy uzywke i co tam masz za folie, ale naklej na poczatek folii jakas taśme z mocnym klejem i ciagnij w przeciwna strone. Powinno sie odkleic. Wysłane z Xiaomi Redmi
MasaMasen Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Troszkę za mało to opisałem: nakleiłem folie która miałem w zestawie do telefonu (jakąś dostałem i chyba jest bezklejowa). Telefon mam nowy jak coś, sam tą folie naklejałem. Taśmą już próbowałem i nic nie dało. Najlepsze jest to że próbowałem podważyć igłą i nic...
Acid Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 A może nie masz tam folii? Wiem, że głupio brzmi ale tak miałem na MI2. Kupiłem 5 sztuk z ebay i jedna sztuka była .. pusta. Tzn między tymi dwiema ochronnymi nie było tej właściwej. Podważałem, patrzyłem przez lupę i dopiero się skapnąłem, że tam nie ma folii. No chyba, że masz charakterystyczne oczka czyli wycięcia w folii na aparat i czujnik.
MasaMasen Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Kurde, pasowałoby bo leży tak że jej nie widać i nie ma żądnych wycięć, pęcherzyków ani niczego... I w sumie to szkło ochronne jest podobne w dotyku do mojego ekranu. Sprawdzę zaraz pod lupą czy coś jest.
Lalo Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 No jeśli sam naklejales folie to chyba musi tam być?... Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
MasaMasen Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 No a oczka masz? Wysłane z MI3 Kompletnie nic, ekran wygląda jakby na nim nic nie było. Pod lupą też nic nie zauważyłem. Żadnych wycięć, oczek nic.
Acid Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 No jeśli sam naklejales folie to chyba musi tam być?... Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka MI się tez tak wydawało. Folia była pusta. Wysłane z MI3
Acid Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Kompletnie nic, ekran wygląda jakby na nim nic nie było. Pod lupą też nic nie zauważyłem. Żadnych wycięć, oczek nic. No to nie masz folii. A krawędzie ekranu są pojedyncze czy widać jakieś przesunięcie? Wysłane z MI3
MasaMasen Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Właśnie są pojedyncze więc pewnie ja też trafiłem tak jak Ty. Wyjaśnione, dziękuje wszystkim za pomoc
emwu13 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 A ja znowu w orginale mialem jedna folie swiecaca i jedna matowa co mnie nie powiem troche wkurzylo bo nienawidze matowych Cos sie nie staraja koledzy z Chin.
Lalo Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 A ja znowu w orginale mialem jedna folie swiecaca i jedna matowa co mnie nie powiem troche wkurzylo bo nienawidze matowych Cos sie nie staraja koledzy z Chin. Czemu szkła nie kupisz?... Przecież to rewelacja... Tapatalk/Nexus5
Rekomendowane odpowiedzi