MarcinQ Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Czy ktoś wie jak uruchomić Google Cast na MiBox 4K? Chciał bym streamować obraz z tabletu/telefonu z androidem na MiBix ale nie wiem jak
kubackjeee Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Chyba trzeba zainstalować Google cast receiver i musi być najnowszy soft. Tak na necie widziałem. Sam nie mam jak sprawdzić bo Jeszcze nie dotarł do mnie box. Wysłane z mojego Mi5 pro 1
MarcinQ Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Opublikowano 2 Lutego 2017 A ten Google cast receiver to trzeba na MiBox'ie zainstalować? Bo tego chyba nie ma w sklepie na Android TV 6
marcinek_ Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Jeśli masz te same konto google i nie widzisz Google Cast Receiver z box'a to powinieneś móc to zainstalować z Google Play na PC (musisz oczywiście wybrać box'a).
hhh3 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 "Google Cast, branded for consumer devices as Chromecast built-in..."Chromecast jest obsługiwany przez każdego androida out of the box więc co ty jeszcze potrzebujesz??
Rekomendowane odpowiedzi