Pirzu Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Jest recenzja Xiaomi MiBox international ! :)) Czytaj dalej Recenzja - kliknij tutaj żeby obejrzeć na YouTUbe :) MiBox International kupisz TUTAJ poprzez link, ktory wspiera mój kanał YT lub TUTAJ nie wspierajac, czyli bez ref GamePad od xiaomi kupisz TUTAJ poprzez link , ktory wspiera mój kanał YT lub TUTAJ nie wspierajac, czyli bez ref Powiem tak - tanie i świetne urządzenie, które zrobi z naszego telewizora czy monitora od PC smartTV. Podczas gdy mój smart TV od SONY laguje niemiłosiernie, ten umożliwiał mi swobodne korzystanie z netflixa, Youtube, spotify a w dodatku mogłem sobie grać dowoli w gry, nawet takie jak Real Racing 3 ! Bardzo ale to bardzo mi się spodobało to urządzenie W dodatku dobrze współpracuje z padem Gdybyście kupowali to i to, polecam zamówić w dwóch osobnych paczkach A Wy co o tym sądzicie? :)Jakby co to pytajcie
t.bone Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Hej Pirzu! Fajna recka - pytanie mam. Jak wygląda współpraca z Netflixem. Wiem, że omówiłeś to w filmie, ale jakiś czas temu czytałem na "zagramanicznych" forach, że bardzo często występowal problem z łącznością z głównym serwerem.
bandit Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Z netflixem chula aż miło, natomiast jak uruchomić Zalukaj oraz TIDAL. TIDAL2 działa. Pozdrawiam Edytowane 4 Lutego 2017 przez bandit TIDAL uruchomiony
mrosi Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi