Pirzu Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Jest recenzja Xiaomi MiBox international ! :)) Czytaj dalej Recenzja - kliknij tutaj żeby obejrzeć na YouTUbe :) MiBox International kupisz TUTAJ poprzez link, ktory wspiera mój kanał YT lub TUTAJ nie wspierajac, czyli bez ref GamePad od xiaomi kupisz TUTAJ poprzez link , ktory wspiera mój kanał YT lub TUTAJ nie wspierajac, czyli bez ref Powiem tak - tanie i świetne urządzenie, które zrobi z naszego telewizora czy monitora od PC smartTV. Podczas gdy mój smart TV od SONY laguje niemiłosiernie, ten umożliwiał mi swobodne korzystanie z netflixa, Youtube, spotify a w dodatku mogłem sobie grać dowoli w gry, nawet takie jak Real Racing 3 ! Bardzo ale to bardzo mi się spodobało to urządzenie W dodatku dobrze współpracuje z padem Gdybyście kupowali to i to, polecam zamówić w dwóch osobnych paczkach A Wy co o tym sądzicie? :)Jakby co to pytajcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.bone Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Hej Pirzu! Fajna recka - pytanie mam. Jak wygląda współpraca z Netflixem. Wiem, że omówiłeś to w filmie, ale jakiś czas temu czytałem na "zagramanicznych" forach, że bardzo często występowal problem z łącznością z głównym serwerem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandit Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 (edited) Z netflixem chula aż miło, natomiast jak uruchomić Zalukaj oraz TIDAL. TIDAL2 działa. Pozdrawiam Edited February 4, 2017 by bandit TIDAL uruchomiony Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts