propleja Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam, posiadam dwa modele Xiaomi jeden note 3 mediatek drugi note 3 snapdragon wszystkie instrukcje, z którymi się zapoznałem dotyczą media teków Telefon na Mediateku flashtoolem zrobiłem wszystko śmiga i kumam o co chodzi czy może ktoś podać mi sposób na snapdragonie chce wywalić tego śmieciowego chinola i nie mogę nic znaleźć w tematach. dodam ze oba sa na zablokowanym bootloaderze mediatek wgralem flashtoolem na miui 7 wersja global przez co moglem odblokowac bootloader potem wgralem juz miui 8 bez problemu natomiast ze snapdragonem nie daje rady ogarnac tematu czy mozna zrobic to tak samo czy trzeba jakims innym sposobem ? dzieki za pomoc
situ Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 18 minut temu, propleja napisał: Witam, posiadam dwa modele Xiaomi jeden note 3 mediatek drugi note 3 snapdragon wszystkie instrukcje, z którymi się zapoznałem dotyczą media teków Telefon na Mediateku flashtoolem zrobiłem wszystko śmiga i kumam o co chodzi czy może ktoś podać mi sposób na snapdragonie chce wywalić tego śmieciowego chinola i nie mogę nic znaleźć w tematach. dodam ze oba sa na zablokowanym bootloaderze mediatek wgralem flashtoolem na miui 7 wersja global przez co moglem odblokowac bootloader potem wgralem juz miui 8 bez problemu natomiast ze snapdragonem nie daje rady ogarnac tematu czy mozna zrobic to tak samo czy trzeba jakims innym sposobem ? dzieki za pomoc Proponuje na początek zapoznać się z tematami w dziale RN3 Pro i tam znajdziesz rozwiązanie. Spoiler https://miuipolska.pl/forum/forum/207-redmi-note-3-pro/
ZduneX25 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi