r00baq Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, Kupując u goldwaya przy wyborze sposobu płatności możemy skorzystać z opcji przelewy24, a cena produktu po niekorzystnym kursie zostanie przeliczona na złotówki. Czy ktoś orientuje się czy jest możliwość przesłania pieniędzy w euro z konta walutowego właśnie w tym nominale? Bo tym samym możemy przeglądać oferty. W złotówkach juz nie. Ja się naklikalem i nie wiem. Edytowane 28 Stycznia 2017 przez r00baq
mtkk Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 Cześć Nie korzystałem z opcji przelewy24 i euro ale z powodzeniem płacę w dolarach za zakupy. Jeśli masz kartę do konta walutowego to możesz zapłacić w ten sposób. Jeśli pytanie dotyczy logowania się do konta walutowego poprzez przelewy24 i płatności w ten sposób to nie próbowałem jeszcze ale informacja na stronie przelewy24 sugerowałaby że nie ma z tym problemu 1
r00baq Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Opublikowano 12 Lutego 2017 Mam kartę debetowa, czyli to by wystarczyło tak?
mtkk Opublikowano 18 Lutego 2017 Opublikowano 18 Lutego 2017 Nie każda karta debetowa ma możliwość płatności internetowych, więc nie koniecznie 1
Rekomendowane odpowiedzi