adi811 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Panowie mam ogromny problem chcialem zrobić geolokalizację w telefonie no i wpisalem komunikat w razie zagubienia telefonu dalem nr do innego telefonu no i zatwierdz i telefon się zablokowal nie da się nic zrobić pisze żebympodal haslo ale ja nie pamiętam coś wpisalem przy rejestracji xiaomi no i beret nie da się z komputera na konto xiaomi też zalogować dodam ze telefon w tle dziala dzwoni i odbiera sms ale nie da się odczytać ani odebrać telefonu POMOCY jutro wyjeżdzam na ferje .
Nezumi Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Kropki, przecinki, spacje przed kropka, błędy... God damn it... Szkolnictwo w Polsce jest jednak w opłakanym stanie... Jeżeli nie możesz sie zalogować na swoje własne konto mi przez PC, to znaczy, że wpisujesz błędne hasło/mail/numer, a bez tego nic nie zrobisz także... Powodzenia! 1
adi811 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2017 kropki itp wina ukladu klawiatury poza tym to nie istotne wazne jak zresetować haslo albo jak przypisać ten nr telefonu do innego konta ?
mrosi Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 2 godziny temu, adi811 napisał: kropki itp wina ukladu klawiatury poza tym to nie istotne wazne jak zresetować haslo albo jak przypisać ten nr telefonu do innego konta ? To nie wina klawiatury, ani dysleksji czy innego "dys...". To Twoje niedbalstwo albo brak znajomości języka polskiego. Popraw obydwa posty, bo w tym stanie nie nadają się do czytania, a co dopiero do udzielenia odpowiedzi... 1
adi811 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2017 mrosi czy potrafisz mi pomóc czy nie jeżeli nie to porostu tylko obserwuj. pozdrawiam
Nezumi Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 3 godziny temu, adi811 napisał: kropki itp wina ukladu klawiatury poza tym to nie istotne wazne jak zresetować haslo albo jak przypisać ten nr telefonu do innego konta ? Nic nie zrobisz. Musisz sobie przypomnieć hasło lub odzyskać je od Xiaomi, pod logowaniem jest opcja odzyskania hasła... Popraw te posty, regulamin wymaga od użytkownika poprawnego tworzenia postów od strony czytelności, jak i poprawności językowej.
adi811 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2017 Tylko nie mogę dostać się do telefonu potrzebuje hasła którego nie pamiętam przez nie uwagę zablokowałem w geolokalizacji.
Nezumi Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 17 minut temu, adi811 napisał: Tylko nie mogę dostać się do telefonu potrzebuje hasła którego nie pamiętam przez nie uwagę zablokowałem w geolokalizacji. hasło możesz przypomnieć również przez https://i.mi.com
adi811 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2017 Tak ale wysyłają kod weryfikacyjny na telefon a telefon zablokowany.
Nezumi Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 3 minuty temu, adi811 napisał: Tak ale wysyłają kod weryfikacyjny na telefon a telefon zablokowany. Przepnij karte sim do innego telefonu?
adi811 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2017 Nezumi Wielkie dzięki pomogło.
Nezumi Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi