Addamas Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Cześć, Z racji, że już dobry czas temu przesiadłem się na iOS (niestety albo stety) to mam do sprzedania swojego Miętusa Ma on zainstalowany przerobiony soft sMIUI 7 w wersji 6.3.24 (Android 5.0.2) - polecam wgrać najnowszy MIUI 8 według poradnika lub porad z tego forum - ja nie mam na to niestety czasu. W skład całego zestawu wchodzi: Telefon Xiaomi Mi2S 32 GB Bateria 2000 mAh wraz z białą oryginalną klapką Bateria 3000 mAh wraz z szarą klapką oryginalna ładowarka chińska z przejściówką EU oryginalny kupiony w sklepie gearbest kabel 1,2 m xiaomi (jako zastępstwo dla popsutego) czarne etui dla klapki 2000 mAh aukcja : http://allegro.pl/show_item.php?item=6697084339 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts