Rdzeniuch Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Witam. To znów ja. I moje dziwne problemy. Otóż Motywy nie ładują się na połączeniu WIFI a na sieci komórkowej wszystko działa ok. Czyściłem cache aplikacji i nic to nie dało. Tak samo nie działa aktualizacja MiFit. Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Rdzeniuch
mrosi Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 26 minut temu, Rdzeniuch napisał: Witam. To znów ja. I moje dziwne problemy. Otóż Motywy nie ładują się na połączeniu WIFI a na sieci komórkowej wszystko działa ok. Czyściłem cache aplikacji i nic to nie dało. Tak samo nie działa aktualizacja MiFit. Za dużo wątków. Zacznij w końcu szukać informacji na Forum, zamiast za każdym, nasuwającym się pytaniem zakładać nowy temat. Było to omawiane na Forum. Pytanie możesz zadać choćby tutaj:
mrosi Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi