Devti Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Podłączyłem ponownie ten zalany telefon po 1 dniu i teraz po włączeniu zamiast się uruchomić normalnie pokazuje się takie coś: PCBA test:Fail MMI Test:Fail Sensor test: Fail Audio test: Fail No i naładowanie bateri 9% (obrazek poniżej znaleziony w internecie ale mam taki sam ) Porobiłem pare testów dotyk klawisze aparat tylni przedni słuchawki itp i wszystko w sumie działa . Fastboot to się włancza taki obrazek z napsiem fastboot przez recovery miałem nadzieje że go uruchomię ale pokazuje się albo obrazek z rozładowaną baterią albo obrazek by podłączyć do komputera .Po podłączeniu do komputera i mipcsuite go nie wykrywa . Został tylko serwis? Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Devti
kamilp2p Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 W PCBA test zakładka key przechodzi testy klawiszy głośności? Jeśli tak, próbuj przytrzymać klawisz włączania do momentu restartu. Jak to nie pomoże to flash w trybie EDL a w ostateczności serwis 1
Devti Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ładuje, poddałem się i oddałem telefon do serwisu . Temat do zamknięcia .
mrosi Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi