Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc słyszałem pogłoski że Chińczycy kończą produkcję Mi5. Zdziwiłe sie bo to tylko roczny produkt. U goldway na alli zapasy sie kończą więc czy to ostatnio dzwonek by go zdobyć ? Chciałem poczekać do wyjścia mi6 żeby zaoszczędzić tochę grosza ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Wyprowadzi ktoś mnie z błędu ?

Opublikowano
A więc słyszałem pogłoski że Chińczycy kończą produkcję Mi5. Zdziwiłe sie bo to tylko roczny produkt. U goldway na alli zapasy sie kończą więc czy to ostatnio dzwonek by go zdobyć ? Chciałem poczekać do wyjścia mi6 żeby zaoszczędzić tochę grosza ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Wyprowadzi ktoś mnie z błędu ?

Dawno już go nie produkują.
Ceny spadają, co sugeruje że jeszcze zapasy są.

Redmi PRO by TT

Opublikowano

Szklanej kuli nie mam ;)
Ceny xiaomi mają to do siebie że spadają. Można czekać jeśli masz cierpliwość. Na przełomie roku można było już wyrwać bialego mi5 koło 200$.

Redmi PRO by TT

Opublikowano
2 godziny temu, MiSzorSX napisał:

Jak rozumiem pytania nie można było zadać w swoim poprzednim wątku?

Gryzie? Czy przestał się podobać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...