MiSzorSX Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 A więc słyszałem pogłoski że Chińczycy kończą produkcję Mi5. Zdziwiłe sie bo to tylko roczny produkt. U goldway na alli zapasy sie kończą więc czy to ostatnio dzwonek by go zdobyć ? Chciałem poczekać do wyjścia mi6 żeby zaoszczędzić tochę grosza ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Wyprowadzi ktoś mnie z błędu ?
tpawel Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 A więc słyszałem pogłoski że Chińczycy kończą produkcję Mi5. Zdziwiłe sie bo to tylko roczny produkt. U goldway na alli zapasy sie kończą więc czy to ostatnio dzwonek by go zdobyć ? Chciałem poczekać do wyjścia mi6 żeby zaoszczędzić tochę grosza ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Wyprowadzi ktoś mnie z błędu ?Dawno już go nie produkują. Ceny spadają, co sugeruje że jeszcze zapasy są. Redmi PRO by TT
MiSzorSX Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2017 czyli bedzie jeszcze dostawa do Goldway ? kupowac teraz czy do premiery czekać ? bo cena wtedy sporo spadnie
tpawel Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Szklanej kuli nie mam Ceny xiaomi mają to do siebie że spadają. Można czekać jeśli masz cierpliwość. Na przełomie roku można było już wyrwać bialego mi5 koło 200$. Redmi PRO by TT
mrosi Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 2 godziny temu, MiSzorSX napisał: A więc słyszałem pogłoski że Chińczycy kończą produkcję Mi5. Zdziwiłe sie bo to tylko roczny produkt. U goldway na alli zapasy sie kończą więc czy to ostatnio dzwonek by go zdobyć ? Chciałem poczekać do wyjścia mi6 żeby zaoszczędzić tochę grosza ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Wyprowadzi ktoś mnie z błędu ? Jak rozumiem pytania nie można było zadać w swoim poprzednim wątku? Gryzie? Czy przestał się podobać?
mrosi Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi