Hexia Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Cześć. Otrzymałem niedawno swojego drugiego mi5 (od Goldway'a) i ten model ma jakiś dziwny problem z baterią. Bateria ogólnie trzyma bardzo kiepsko w porównaniu do drugiego egzemplarza. 2h - 2,5h SoT to max. Niekiedy również nie ładuje się do końca. Np. dziś w rano odłączyłem ze stanem 90%.. po restarcie zaczął się ładować normalnie. Android OS, System Android i Sygnał pożerają najwięcej baterii. Ktoś ma pomysł co się dzieje?
JusTQL Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Cześć. Otrzymałem niedawno swojego drugiego mi5 (od Goldway'a) i ten model ma jakiś dziwny problem z baterią. Bateria ogólnie trzyma bardzo kiepsko w porównaniu do drugiego egzemplarza. 2h - 2,5h SoT to max. Niekiedy również nie ładuje się do końca. Np. dziś w rano odłączyłem ze stanem 90%.. po restarcie zaczął się ładować normalnie. Android OS, System Android i Sygnał pożerają najwięcej baterii. Ktoś ma pomysł co się dzieje?Sprawdź czy nie masz syfMiui na pokładzieWysłano z Mi5 Pro Ceramic
Hexia Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2017 Wybaczcie. Zapomniałem dodać, ze mam 6.11.10.
mrcnw Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Witam, mam problem z moim Xiaomi Mi5, kupiłem telefon około 1 rok temu. Bateria używając aplikacji trzyma może z 3h, i czasami przy 10%-15% się wyłączą samoistnie telefon, gdy nawet nie ma czerwonej kropki. Teraz mam taki problem, ładuje telefon jest może z 30%, włączam telefon, włączam aparat i nagle czerwona kropka i ekran gaśnie. Co powinnienem zrobić? Wymienić baterię?
Kubix9417 Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Wymiana bateriiWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi