87ers Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 W moim Mi5 już po raz kolejny przestał działać skaner odcisku palca, tak po prostu, nie mogłem odblokować telefonu, po tym "błędzie" z ustawień znika opcja ustawienia odcisków. Diagnostyka Miui również zgłasza błąd. Jak na screenach. Dodam, iż brak opcji odcisku palca nawet po wcześniejszym ustawieniu pinu lub innego zabezpieczenia Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
wtbn Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) Czyli coś z czytnikiem, jakiś grubszy problem. Raczej tylko serwis. Możesz zaktualizować xiaomi.eu ale sądze że nie pomoże. Edytowane 22 Stycznia 2017 przez wtbn
87ers Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2017 Właśnie zaktualizowałem do andka 7 i wciąż brak czytnika Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi