reasking Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Witam jestem posiadaczem xiaomi redmi note 3 ze snapdragonem 16gb/2gb i droczę sie z problemem mianowicie chce zaktualizowac swojego xiaomi na nowsza wersje miui ale nie wiem który link pobrac ze strony: https://miuipolska.pl/download/ . są dla mnie bardzo nieczytelnie napisane a nie chce wgrać przez przypadek czegoś przez co będę musiał bawić sie z telefonem i głowić pozdrawiam @edit oraz czy wraz z wyżej wymienianą aktualizacja zaktualizuje mi sie android? Edytowane 21 Stycznia 2017 przez reasking
Eragon Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 @reasking Bardzo nieczytelnie? xD Jeśli nie potrafisz odnaleźć odpowiedniego softu dla siebie - to oznacza że po prostu jesteś (tutaj wstaw sobie odpowiednie słowo). I jest ogromna szansa że coś zrobisz źle w trakcie procesu, skoro pierwszy krok już Cię przerasta. Nawet, zapewne nie wiesz jaką masz wersję softu na tel. I screena nie dałeś. Moderator mógłby za to wywalić post do kosza. Na 90% nie masz zainstalowanego Miui Polska, więc ten link który podałeś nie jest dla Ciebie... A prawdopodobnie masz: xiaomi.eu_multi_HMNote3Pro_7.1.19_v8-6.0.zip Ale i tak tego nie zainstalujesz.
Nezumi Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. I wyrzuca do kosza, to są podstawy, które znajdują się w FAQ oraz poradnikach, jeżeli ktoś nie wie, jaki soft ma pobrać, to niech lepiej zostanie na globalu...
Rekomendowane odpowiedzi