Karoleq121 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Witam. Moja bateria od początku była wadliwa i krótko trzymała, strasznie krótko bo przy nowości to bylo max 3h sot, a tydzien temu to ledwo 1h wyciągałem przy uzywaniu zaledwiee messengera i czasami sprawdzeniu insta/snapa. Jako iż po roku użytkowania miałem aplikacjami zadymany cały telefon to zrobiłem hard reseta, wszystko normalnie działało, a baterie ch...olera strzeliła. Po 2-3 godzinnym ładowaniu rozładowuje się dosłownie w 10 minut na ekranie, nie mam pojęcia co jest przyczyną. Da się coś z tym zrobić czy raczej mam kupować nową? Dzięki z góry.
xxmati96xx Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Skoro wgrales na czysto i nic to nie dało to myślisz że ktoś ci nagle powie coś i bateria zacznie trzymać tydzień. Mam nadzieję że ten reset to przez miflash z flash all bo jak nie to nie ma co mówić o hard reset
Karoleq121 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2017 no to przywrocilem ust fabryczne ze tak powiem zamiast tego hard resetu. Nie chodzi mi o trzymanie tydzien tylko skoro trzymalo mi przed przywracaniem do fabr 1h sot to czemu po jest 10 minut?
xxmati96xx Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Może się wyrówna. Może naladuj do maxa ok 3h a potem wyjmij na chwilę baterię
mrosi Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Może zamiast zakładać nowy wątek, pofatygowałbyś się i poszukał, czy nie było podobnego tematu wcześniej? Zobacz co znalazłem: https://miuipolska.pl/forum/forum/134-dyskusja-ogólna/ Tyle tematów, do których można dopisać pytanie...Kosz.
mrosi Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi