Skocz do zawartości
  • 0

Redmi 4 Pro vs Redmi Note 3 Pro vs ZUK Z2

Pytanie

Opublikowano

Witam, 

Od dłuższego czasu przymierzam się do kupna telefonu i po przerzuceniu całego internetu kieruję sie po radę do was.

Od telefonu wymagam:

-Dobry GPS

- Wydajnśoć na przyzwoitym poziomie

-Średni aparat 

-Dobre audio

JEśli chodzi o wielkość to myślę że 5 cali jest optymalna , ale mógłbym przeboleć je w RN3P. ZUK JEST bardzo interesujący ale słyszałem że ma niestabilny ROM w przeciwieństwie do Xiaomi . Zuk mogę kupić na banggood w cenie +/- 700zł + ewentualny VAT, R4P to ok. 670zł u goldiego ( przesyłka bez-vatowa). Rn3P to wydatek ponad 700zł(Bardzo kusi mnie w nim snap650) . Pytanie do was. Co kopic myśląc przyszłościowo i aby być zadowolonym użytkownikiem.

Z góry dzięki za rady.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Zuk Z2 jest jednak na wydajniejszym Snapdragonie 820, aparat też ma lepszy. Ma za to problemy z softem, brak też dobrych custom romów. RN3P z kolei, dzięki ogromnej sprzedaży w Indiach (i po ogłoszeniu Note 4x raczej dalej będzie się sprzedawał) ma dużą bazę custom romów, miał też oficjalnego CM (RIP), zobaczymy jak będzie z LineageOS  (niby jest w ich repo). Pod względem CPU 650 wiele nie odbiega od 820, za to już ma duże różnice pod względem grafiki. 4 Pro bym odpuścił, wprawdzie trzyma znacznie dłużej na baterii, ale 625 na A53 jest dużo słabsze.

• 0
Opublikowano

Jakoś mega słabszy 625 od 650 nie jest. Chyba że o gry chodzi. Na codzien praktycznie nie do zauważenia. Co do custmow na Z2 to spokojnie można coś na zukfans znaleźć

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...