Madridsta123 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Telefon od Goldway wczoraj przyszedł był syf, chciałem wgrać miui.eu i coś się stało. Postepowalem zgodnie z instrukcja na Miui Polska, najpierw odblokowalem boatloader wszystko ok, później wgralem miui te starsze i było ok, działał normalnie... Później próbowałem go zaktualizować do nowszego I podczas tego się wyłączył I już nie wstał. Nie włącza się, nawet do fastboot, nie mogę go wlaczyc ani do MI ani do niczego.. Komputer go widzi, można wejść na komputerze w pliki itp Ale i tak nie można go wlaczyc ani nic, świeci się dioda a po przytrzymaniu Power już nie widzi Komputer telefonu i nic nie świeci... Proszę o pomoc bo boje sie, ze to nie uratuje.
festor89 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Do jakiej wersji miui aktualizowales i jaka miałeś wersje twrp Edytowane 18 Stycznia 2017 przez festor89 Edycja
Madridsta123 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2017 Nie aktualizowalem bo nie Mogłem przesunąć tego swipe na bok i to było na Miui 7.3 (6.4.21) rozwojowa
festor89 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 A do fastboota w ogóle nie wchodzi czy wchodzi i się resetuje
mrosi Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 25 minut temu, Madridsta123 napisał: Telefon od Goldway wczoraj przyszedł był syf, chciałem wgrać miui.eu i coś się stało. Postepowalem zgodnie z instrukcja na Miui Polska, najpierw odblokowalem boatloader wszystko ok, później wgralem miui te starsze i było ok, działał normalnie... Zadawaj pytania w istniejących wątkach. Zakładanie nowych wątków to ostateczność, a Ty po prostu to robisz, zamiast wyszukiwać informacje na Forum. Na pewno znalazłbyś na pewno ten wątek: Kosz, a następnym razem "zarobisz" ostrzeżenie.
mrosi Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi