Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od nie dawna mam ten telefon i mam problem nie widzi kontaktów z karty sim, może to jakieś ustawienia próbowałem już 3 godziny i tylko odwołuje się do konta xiaomi ale jak mam tam przesłać kontakty jak ich nie widzi. ? Zrobiłem też aktualizację systemu i nadal nic.  

Opublikowano

Tak dobrze ale powiedz albo pokaż jak do tych pól doszedłeś bo w kontaktach pokazuje mi tylko ostatnie i kontakty a jak wejśc w ustawienia??. U mnie jak nacisne ikone kontakty nie ma żadnych ustawień !

Opublikowano

Musisz nacisnąć raz na przycisk na dole telefonu ten z trzema paskami ;-) jeśli wchodzą Ci wtedy ostatnie aplikacje otwarte to musisz wrócić i przytrzymać dłużej aż otworzy Ci się panel ustawień ;-)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No dobra doszedłem już do tego że są ale tam jest wyślij na konta xiaomi lub google, a w ikonce kontakty czy telefon, nadal ich nie ma.

Sory w poprzednich telefonach było prosto automatycznie widział kontakty, ja zawsze kontakty zapisywałem na sim

Opublikowano

Dzięki kolego za wskazówki, sam już znalazłem że muszę w opcjach dalej ukrytych zaznaczyć pokaż kontakty z karty sim i udało się. Ale za wskazówki dzięki !!

Jeszcze dodam dla innych że to znalazłem w ustawieniach wyświetlania,- pokaż kontakty z karty sim

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...