Uho Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Witam. Zauważyłem ostatnio, że GPS nie działa jak należy, kiedy "zabiorę" mu dostęp do internetu. Każdy już na pewno wie, że jest to spowodowane brakiem FIXa, który niestety nie mam pojęcia dlaczego nie następuję. Jak widać na załączonym screenie, wykrywa ok. 25 satelitów lecz z żadną nie następuję połączenie. Wczoraj miałem jeszcze MIUI Stable 8.0. Dzisiaj przesiadłem się na wersję rozwojową 8.2 - 7.1.12. Nic to nie dało Instalowałem różne aplikacje ze sklepu play, które miały pomóc, ale żadna z nich nie dała rady. Moje pomysły zostały wyczerpane, nie mam pojęcia co jest nie tak. GPS radzi sobie w porządku, kiedy jest połączenie z internetem, bo jak domniemam A-GPS działa świetnie. Będę bardzo wdzięczny jeżeli udzielicie kilku porad, tak aby GPS działa również bez pomocy internetu. Z góry bardzo Wam dziękuję.
mrosi Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 1 godzinę temu, Uho napisał: Z góry bardzo Wam dziękuję. Nawet nie szukałeś informacji na Forum. Gdyby tak było, znalazłbyś ten wątek: i tam zadał pytanie. Kosz, a Ty "zarabiasz" na ostrzeżenie za spam.
mrosi Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi