sylwek.filipkows Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Witam. Wczoraj przyszedł do mnie mój redmi 4 2/16g że sklepu IBG z oprogramowaniem Miui 8.0/Stable 8.0.5.0 (MBECNDG). Telefon pokazuje że jest aktualizacja ściągam ją i telefon się restartuje w celu aktualizacji, trwa to kilka minut. Po włączeniu telefonu niestety nadal jest ta sama wersja oprogramowania, telefon znowu pokazuje aktualizacje i w kółko to samo ściąga się oprogramowanie niby instalacja a po włączeniu się telefonu nadal stary soft. Może ktoś poradzić co może być nie tak. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Zexon72 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Prawdopodobnie masz na pokładzie tzw syfmiui. Na chwilę obecną nie ma możliwości pobrania i instalacji systemu Global Stable (być może pojawi się za czas jakiś) Najlepszym rozwiązaniem będzie odblokowanie bootloadera i instalacja systemu miuipolska/xiaomi.eu
sylwek.filipkows Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2017 Trochę dziwne że że SKLEP Ibuygou dostałem z syf miui. A system mój to inny niż napisałem na górze. MAXMIUI 8.0 /Stable 8.0.2.0(MCECNDG) JUŻ napisałem prośbę o odblokowanie bootloadera, czekam na SMS Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 17 Stycznia 2017 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi