Skocz do zawartości

Problem z zalogowaniem do odblokowania bootloadera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz się zarejestrować na tym forum wybrac sobie jakiś login (nie musi być imię i nazwisko) i po rejestracji przejść do strony unlock i wpisać login z forum... potem wchodz w posty dziękuj i pisz coś żeby podbić sobie rangę usera i czekać... ja dostałem zgodę po 5 dniach....8-)

Opublikowano
3 godziny temu, qwertero napisał:

Musisz się zarejestrować na tym forum wybrac sobie jakiś login (nie musi być imię i nazwisko) i po rejestracji przejść do strony unlock i wpisać login z forum... potem wchodz w posty dziękuj i pisz coś żeby podbić sobie rangę usera i czekać... ja dostałem zgodę po 5 dniach....8-)

No zarejestrowana, ale problem z wpisywaniem z kodu z obrazka. Jakaś rada?

Opublikowano

Oj Oj... wygląda na to, że nie masz założonego konta Xiaomi a bez tego nie zrobisz nic... tak że proszę wrócić do lektury i czytać dokładnie....

Tam jest wszystko obrazkowo pokazane więc powinno pomóc.... a to co Ci brakuje na obrazku to kod weryfikacyjny, który dostaje się SMS-em.... ale musi być założone konto inaczej nie będzie smsa.....

Opublikowano
3 godziny temu, qwertero napisał:

Oj Oj... wygląda na to, że nie masz założonego konta Xiaomi a bez tego nie zrobisz nic... tak że proszę wrócić do lektury i czytać dokładnie....

Tam jest wszystko obrazkowo pokazane więc powinno pomóc.... a to co Ci brakuje na obrazku to kod weryfikacyjny, który dostaje się SMS-em.... ale musi być założone konto inaczej nie będzie smsa.....

Jestem zarejestrowana i mam 100 punktów. Chodzi mi p to, że przy odblokowywaniu po wypełnieniu pól na dole jest obrazek z kodem i przy wpisywaniu mi go nie przyjmuje

Opublikowano
Jestem zarejestrowana i mam 100 punktów. Chodzi mi p to, że przy odblokowywaniu po wypełnieniu pól na dole jest obrazek z kodem i przy wpisywaniu mi go nie przyjmuje

Mogłabyś wrzucić screenshota ? Bardzo dziwne to jest.. :/

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ok. Udało się, czekam na sms z pozwoleniem na odblokowanie. I teraz buszujemy po forum:)

Dzięki wszystkim za pomoc, temat uważam za zamknięty.

Opublikowano
Ok. Udało się, czekam na sms z pozwoleniem na odblokowanie. I teraz buszujemy po forum:)
Dzięki wszystkim za pomoc, temat uważam za zamknięty.

Hehehehe tylko że to temat dla wszystkich więc moderator chyba go od tak nie zamknie

Opublikowano
2 godziny temu, ficek napisał:

Hehehehe tylko że to temat dla wszystkich więc moderator chyba go od tak nie zamknie emoji2.png

Mylisz się.

1. Wątek założony w niewłaściwym miejscu.

2. Wątek śmieciowy. Nie raz i nie dwa i nie dziesięć była o tym mowa na Forum. Tyle tylko, że komuś nie chciało się szukać. Autora zabije kiedyś lenistwo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...