Janek664 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witajcie , Czy ktoś może orientuje się w czym może być problem ? nagrywając filmy aparatem wszystko jest ok , jeżeli nagrywam ten film 15 sekundowy w messengerze , po 1 sekundzie zacina się ekran i nie idzie nic nakręcic ;(
hobbicior Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Mam ten sam problem. I dokładnie tak samo, jak nagram przez aplikację aparatu to wszystko działa.
Janek664 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2017 Znalazles moz eodpowiedz ?
KaRMi Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Mam to samo. Z tego co ktos pisał, to nie jest problem tylko w Mi5s, ale zgłaszali się też ludzie z Mi5 i Mi4c
Szymon.mierzwa Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Mam Mi5 i mam ten sam problem. Przy okazji zapytam Was, ponieważ uruchamiając pierwszy raz nagrywanie wideo... telefon się zresetował. Czy to może się powtórzyć? W ogóle na snapie też mam taki problem z wideo czasami, że się zatnie albo będzie bez głosu. Mam Mi5 i mam ten sam problem. Przy okazji zapytam Was, ponieważ uruchamiając pierwszy raz nagrywanie wideo... telefon się zresetował. Czy to może się powtórzyć? W ogóle na snapie też mam taki problem z wideo czasami, że się zatnie albo będzie bez głosu.
mezutelni Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 To samo na mi 5s moim, i mi 5s plus znajomego, raczej przypadłość miui
Rekomendowane odpowiedzi