Bastian Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam, mam w telefonie dwie karty Sim. Dziś chciałem jedną wyciągnąć i pojawia się problem z wyciągnięciem tej tacki. Wkładam igłę, wysuwa się tacka normalnie i pociągając blokuje się i nie idzie jej do końca wyciągnąć. Myślę że to może być problem z docinaną kartą. Ktoś ma jakieś pomysły jak rozwiązać ten problem ? Nie chcę za bardzo na siłę ciągnąć bo się boję że coś się stanie. Proszę o pomoc.
gonzo_86 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Jak się boisz to leć do serwisu. A kartę to bym poszedł do salonu i wymienił na duplikat. Kto o zdrowym rozsądku docina jeszcze karty?Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Bastian Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Ja tą kartę docinałem z dobre 4 lata temu. Xiaomi mam od jakiegoś miesiąca i pierwszy raz chciałem wyciągnąć z tego telefonu tą kartę. Tylko domyślam się może ona się tam gdzieś zaklinowała ale nie jestem pewny czy to wina tej karty Edytowane 12 Stycznia 2017 przez Bastian
gonzo_86 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Robisz to ekranem do dołu? Bo wtedy karta leży na tacy i nie powinna się blokować.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Bastian Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2017 Tak, dodatkowo próbowałem na prawo i lewo tą tacką ruszać i z góry na dół i nic. Nie wiem czy dalej próbować na siłę czy nie Przy okazji się spytam jak wygląda serwis Xiaomi w Polsce ? Ile się czeka na telefon ? Ktoś już wysyłał ten model do serwisu ?
Snajper Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 17 godzin temu, Bastian napisał: Tak, dodatkowo próbowałem na prawo i lewo tą tacką ruszać i z góry na dół i nic. Nie wiem czy dalej próbować na siłę czy nie Przy okazji się spytam jak wygląda serwis Xiaomi w Polsce ? Ile się czeka na telefon ? Ktoś już wysyłał ten model do serwisu ? Z serwisem to zależy czy na gwarancjie czy nie A gwarancja to zależy gdzie kupiony
mrosi Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi