radkm3 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, Jestem początkującym użytkownikiem smartfona. Podczas przesuwania ikon programów na głównym ekranie, utworzyłem katalog i dodałem program który teraz chciałbym usunąć z katalogu. Mam dwa pytania związane z zarządzaniem katalogami. Jak usunąć program z katalogu w taki sposób żeby wrócił do pozostałych aplikacji (na główny ekran)? Jak usunąć katalog? Pozdrawiam Edytowane 12 Stycznia 2017 przez radkm3
0 radkm3 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam, Jakiś błąd wyskoczył przy dodwaniu dodawaniu tematu, odświerzyłem odświeżyłem stronę i dodały się dwa wątki. Proszę o usunięcie jednego z nich. Pozdrawiam mrosi:// sprawdzanie pisowni przestało działać...?
0 radkm3 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam, Sprawdzanie podkreśla mi prawie każde słowo na czerwono. Przepraszam za błędy. Znalazłem rozwiązanie może komuś się przyda: Jak wejdzie się do katalogu z aplikacjami należy dłużej przytrzymać palcem aplikację którą chcemy usunąć z danego katalogu i przeciągnąć poza pole katalogu. Można zamknąć.
0 santos Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 A jak zrobisz tak ze wszystkimi ikonkami z katalogu to on wtedy sam znika.
0 mrosi Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
radkm3
Witam,
Jestem początkującym użytkownikiem smartfona.
Podczas przesuwania ikon programów na głównym ekranie, utworzyłem katalog i dodałem program który teraz chciałbym usunąć z katalogu.
Mam dwa pytania związane z zarządzaniem katalogami.
Jak usunąć program z katalogu w taki sposób żeby wrócił do pozostałych aplikacji (na główny ekran)?
Jak usunąć katalog?
Pozdrawiam
Edytowane przez radkm34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi