elemm Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Panowie, jak wyżej w temacie. Posiadam sieć orange, kiedy przełączam się z wifi, (które działa bez zarzutu) na dane mobilne, jest tragedia, wszystkie strony otwierają się mozolnie. Próbowałem w ustawieniach karty sim zmieniać preferowany tryb sieci, ale na nic to się zdaje. Bardzo proszę o jakieś porady, gdzie szukać dalej, a może to wina sieci.. Pozdrawiam
maciek04 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 U mnie ratunkiem było tylko włożenie drugiej karty Sim
elemm Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2017 Czyli, wykorzystanie slotu nano sim ? Obecnie korzystam z obu slotów, w jednym mam kartę mikro sim, a w drugim kartę mikro sd. Nie posiadam karty nano sim Nie ma innych ustawień ? Jak się to działa u innych operatorów ?
maciek04 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Próbowałem różnych sztuczek i tylko druga karta sim pomogła. Przytnij byle jaką kartę nie musi nawet być aktywna.
elemm Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2017 No dobrze, ale co mi z tego, skoro ja używam na tym slocie (jest mi potrzebna dodatkowa pamięć) karty mikro sd :/ Niemniej z ciekawości sprawdzę ten sposób.
maciek04 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Coś za coś takie mamy telefony. Jakiś gość z forum przyszlifował simke na papierze ściernym oczywiście z grubości i tym sposobem zmieścił też kartę pamięci.
mPiter Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 @elemm wysil się, na forum sa trzy rozwiązania twojego problemu, ale lepiej było poświęcić więcej czasu na rejestracji i produkcję postu niż mniej na poszukanie rozwiązania. Ręce opadają.
elemm Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2017 20 minut temu, maciek04 napisał: Coś za coś takie mamy telefony. Jakiś gość z forum przyszlifował simke na papierze ściernym oczywiście z grubości i tym sposobem zmieścił też kartę pamięci. Faktycznie działa Będę miał trochę czasu, to pokombinuję z połączeniem micro sd z sim @maciek04 Dzięki wielkie,za poradę, poświęcony czas. Pozdrawiam 6 minut temu, mPiter napisał: @elemm wysil się, na forum sa trzy rozwiązania twojego problemu Przeglądałem forum wielokrotnie, nie znalazłem, być może źle szukałem.. 9 minut temu, mPiter napisał: ale lepiej było poświęcić więcej czasu na rejestracji i produkcję postu niż mniej na poszukanie rozwiązania. W tym przypadku, rejestracja zajęła niewiele czasu, dużo mniej, niż bezskuteczne grzebanie, przeszukiwanie tematów. Gdzieś jest to zabronione ? 13 minut temu, mPiter napisał: Ręce opadają. Przykro mi, niepotrzebne szukanie problemu Pozdrawiam
mrosi Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 11 minut temu, elemm napisał: W tym przypadku, rejestracja zajęła niewiele czasu, dużo mniej, niż bezskuteczne grzebanie, przeszukiwanie tematów. Gdzieś jest to zabronione ? W Regulaminie Forum: pkt. 15. Przed założeniem nowego tematu sprawdź, czy nie istnieje już inny o podobnej tematyce. Tymczasem Ty przyznajesz się do swojego lenistwa, bo założenie wątku jest szybsze i łatwiejsze niż wyszukanie danych. Wątek ląduje w koszu, a Ty za kolejne, nieuzasadnione założenie wątku, otrzymasz ostrzeżenie.
mrosi Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi