Picuś Opublikowano 11 Stycznia 2017 Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) dziś dostałem Mi5S i chciałem zainstalować DEV MIUI aby odblokować bootloader, niestety okazało się że Chińczyk zainstalował costum roma który blokuje update. Mam cały czas komunikat - "Can't verify update". Ściagałem dwie wersje dev roma za każdym razem to samo, nazwę zmieniłem na update.zip nadal nic ;/ Jakieś pomysły? na forum był podobny temat ale niestety nic o nie mówi mógłby ktoś dokładnie powiedzieć co muszę zrobić. Mam Miui global 8.0 stabilna 8.0.10.0 Edytowane 11 Stycznia 2017 przez Picuś
rradek Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zainstaluj najnowszy Global, u mnie na nim bez problemu odblokowało bootloader na Mi5s Global 8.0.3.0
mrosi Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
majkelo Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) dobry Generalnie mogę podczepić się do tematu. Też mam komunikat "Couldn't verify device" na Globalu 8.0.3.0 i mam pytanie czy konto MI macie odblokowane pod Mi5s ? Bo zastanawiam się nad założeniem nowego konta tylko pod 5tke. Aktualne konto mam odblokowane pod RN3 Edytowane 13 Stycznia 2017 przez majkelo
mrosi Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Dnia 11.01.2017 o 09:09, Picuś napisał: dziś dostałem Mi5S i chciałem zainstalować DEV MIUI aby odblokować bootloader, niestety okazało się że Chińczyk zainstalował costum roma który blokuje update. Mam cały czas komunikat - "Can't verify update". Ściagałem dwie wersje dev roma za każdym razem to samo, nazwę zmieniłem na update.zip nadal nic ;/ Jakieś pomysły? na forum był podobny temat ale niestety nic o nie mówi mógłby ktoś dokładnie powiedzieć co muszę zrobić. Mam Miui global 8.0 stabilna 8.0.10.0 Nie stosujesz się do poleceń Administracji. Kosz.
mrosi Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi