Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

dziś dostałem Mi5S i chciałem zainstalować DEV MIUI aby odblokować bootloader, niestety okazało się że Chińczyk zainstalował costum roma który blokuje update. Mam cały czas komunikat - "Can't verify update". Ściagałem dwie wersje dev roma za każdym razem to samo, nazwę zmieniłem na update.zip nadal nic ;/ Jakieś pomysły? na forum był podobny temat ale niestety nic o nie mówi mógłby ktoś dokładnie powiedzieć co muszę zrobić. Mam Miui global 8.0 stabilna 8.0.10.0

Edytowane przez Picuś
Opublikowano (edytowane)

dobry

Generalnie mogę podczepić się do tematu. Też mam komunikat "Couldn't verify device" na Globalu 8.0.3.0  i mam pytanie czy konto MI macie odblokowane pod Mi5s ? Bo zastanawiam się nad założeniem nowego konta tylko pod 5tke.

Aktualne konto mam odblokowane pod RN3

Edytowane przez majkelo
Opublikowano
Dnia 11.01.2017 o 09:09, Picuś napisał:

dziś dostałem Mi5S i chciałem zainstalować DEV MIUI aby odblokować bootloader, niestety okazało się że Chińczyk zainstalował costum roma który blokuje update. Mam cały czas komunikat - "Can't verify update". Ściagałem dwie wersje dev roma za każdym razem to samo, nazwę zmieniłem na update.zip nadal nic ;/ Jakieś pomysły? na forum był podobny temat ale niestety nic o nie mówi mógłby ktoś dokładnie powiedzieć co muszę zrobić. Mam Miui global 8.0 stabilna 8.0.10.0

Nie stosujesz się do poleceń Administracji. Kosz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...