SwistaQ Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Witam. Podczas mojej ostatniej bytności w TWRP, usunąłem omyłkowo wszystkie dane znajdujące się na telefonie, tzn. pamięć ROM, dalvik, system itd... Po uruchomieniu telefonu jest jedynie logo MI i nic poza tym, także potwierdzenie, że nie ma systemu. Pytanie; jak w takim przypadku mam wgrać system na telefon? Pozdrawiam serdecznie.
KucyG Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Sciagnij paczkę ze strony miui polska, podlacz telefon do komputera i powinien Ci wykryc telefon. Wrzuć paczkę na telefon i zainstaluj Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
SwistaQ Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2017 Ale jak zainstalować z poziomu TWRP? Jak wejść do recovery?
KucyG Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Przytrzymaj Power + vol up aż pokaże się logo TWRP i "install" wybierz plik, przeciągnij suwak w prawo aby zainstalować Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 11 Stycznia 2017 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi