Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam Serdecznie,
Chciałbym kupić telefon Xiaomi Redmi Note 3 Pro w wersji 3/32 [GREY] w wersji KENZO (chińskiej bez lte) - zdecydowała dostępność akcesoriów. Nie chciałem wydać więcej niż 1000zł ze szkłem i etui Ipaky.
Telefon chciałbym kupić w Polsce ponieważ zależy mi na czasie - muszę mieć telefon do piątku. Zastanawiałem się nad aze (ale są złe opinie o czasie przesyłki i ogólnie kontakcie). Zastanawiałem się jeszcze nad allegro, ale wtedy na 100% mogę się pożegnać z gwarancją, pomijając to że ine łapię się w tych ofertach. Allegro wygląda jak bazar z przekupkami dla mnie. Niejasne opisy, wprowadzające w błąd itp. Łatwo trafić na Janusza.

Co moglibyście mi polecić zrobić? Moglibyście mi podesłać jakieś zaufane oferty? W ostateczności jestem w stanie rozważyć zakup u przyjaciół z Chin ale jedyne grey jakie widziałem kosztuje 200$, a doliczając vat to może mi wyjść koło 900zł + długi czas oczekiwania.

Edit: Jeśli zły dział to przepraszam. Wiem że PRO to tylko nieoficjalna nazwa - chciałem zaznaczyć że chodzi mi o wersję ze snapdragonem.

Edited by Kamyl
  • mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...