Ćwir Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie, używam Xiaomi Mi Max od niecałego miesiąca na systemie Global, dziś w końcu zebrałem się do instalacji MIUI Polska, zrobiłem wszystko zgodnie z oficjalną instrukcją (miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2) a tu po kilku godzinach grzebania wygląda na to, że jedyne co się zmieniło to przywrócenie ustawień fabrycznych... Do tego nie działa w ogóle Wi-Fi (nie mogę włączyć, tak samo na ekranie powitalnym przy wyborze Wi-Fi była pusta przestrzeń). Zmarnowałem czas, straciłem całą wcześniejszą personalizację i dane, system ten sam a do tego coś się jeszcze pochrzaniło. Co jest? Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Ćwir
majdan12 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Pomogę ci. Na PW masz mój numer GG.
Ćwir Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 Problem rozwiązany. Wielka piąteczka dla Majdana
mrosi Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
mrosi Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi